Donderdag 28/09/2023

Koken voor mannen

Koken voor mannen

Kookmevrouw Els is nog steeds bereid om ons te begeleiden bij het het maken van doodgewone, exclusieve, simpele en moeilijkere gerechten die we de avond zelf hopelijk met veel smaak opeten.

Het enige wat jij moet doen is een schort, een aardappelmesje en een mes om groenten te snijden meebrengen. Uiteraard ook veel goesting en werklust! (want ook de afwas moet gedaan worden)

De donderdaagse kookdata zijn dit jaar:
28/09/23, 05/10/23, 12/10/23, 19/10/23

We starten telkens om 19.30 uur in het pop-up lokaal, nu nog achter de zaal maar tegen dan waarschijnlijk gewoon voor het KLJ lokaal zonder zaal. Inschrijven doe je, voor 24 september, bij een bestuurslid of via bart@lg3k.be

De 30 Euro inschrijvingsgeld betaal je liefst ter plaatse. De onkosten van de gemaakte gerechten worden de avond zelf afgerekend.

 

!Opgelet, enkel leden van landelijke gilde driekoningen kunnen deelnemen! Nog geen lid van onze gilde? Stuur dan bij je inschrijving volgende gegevens mee: adres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres. Lid worden kost 32 euro maar nieuwe leden betalen het eerste jaar slechts de helft (16 euro)

Praktisch